Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Yorker spodnie - Opinie

Gość Marceli99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem sobie kupić w niu jorkerze spodnie dżinsowe rurki czarne, ale boję się o ich jakość. Nie chcę żeby była wtopa jak w croppie. Płacę 140 zł a dostaję nic nie wartą szmatkę. Podkreślam, że nie stać mnie na spodnie za 200 czy 300 zł stąd szukam tańszych alternatyw. 120 zł to jednak dużo i nie fajnie by było gdyby te spodnie po miesiącu się rozwaliły. Po roku - okej, ale nie po miesiącu. Spodobały mi się też t-shirty. W każdym razie czekam na opinię dot. jakości. ;)

Opublikowano

Witam. Chciałem sobie kupić w niu jorkerze spodnie dżinsowe rurki czarne, ale boję się o ich jakość. Nie chcę żeby była wtopa jak w croppie. Płacę 140 zł a dostaję nic nie wartą szmatkę. Podkreślam, że nie stać mnie na spodnie za 200 czy 300 zł stąd szukam tańszych alternatyw. 120 zł to jednak dużo i nie fajnie by było gdyby te spodnie po miesiącu się rozwaliły. Po roku - okej, ale nie po miesiącu. Spodobały mi się też t-shirty. W każdym razie czekam na opinię dot. jakości. ;)

mam nadzieję, że nie obrazisz się, że wjadę tu nie na temat, ale jeśli szukasz tanich spodni, jakościowo wypadają nie najgorzej (wiadomo, to nie będą nieśmiertelne Dickies, ale na pewno trochę w nich pośmigasz) to polecam Ci iść do hμ, spory wybór, do 140zł masz pełno spodni. ;)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

mam nadzieję, że nie obrazisz się, że wjadę tu nie na temat, ale jeśli szukasz tanich spodni, jakościowo wypadają nie najgorzej (wiadomo, to nie będą nieśmiertelne Dickies, ale na pewno trochę w nich pośmigasz) to polecam Ci iść do hμ, spory wybór, do 140zł masz pełno spodni. ;)

Czemu mam się obrazić? :D w hm byłem i nie ma tych które poszukuję. Zależy mi na czarnych rurkach, wąskich ale też nie przesadnie.

Opublikowano

Czemu mam się obrazić? :D w hm byłem i nie ma tych które poszukuję. Zależy mi na czarnych rurkach, wąskich ale też nie przesadnie.

To idz do pull bear, tam są o wiele lepszy spodnie niż w hm i ny

Opublikowano

A cenowo?

EDIT

Widzę, że mają dość tanio. Interesuję mnie coś takiego -> http://www.pullandbear.com/pl/pl/dla-niego/dżinsy/jeansy-super-skinny-fit-black-c29511p6037645.htmlniby bardzo wąskie, ale ja tam jestem taki chudy, że będą jak "dresy".  xD Ktoś coś może powiedzieć o jakości?

Są dobre, mam kilka par spodni z pb i wszystkie są luzik arbuzik  :lenny:

Opublikowano

Szczerze, New Yorker wypada naprawdę, naprawdę słabo pod kątem jakości.­ Z sieciówek raczej lepszy byłby H&M lub Bershka (którą odradzam, bo ich spodnie "męskie" balansują pomiędzy unisex a womens - spoiler niżej).

5307043800_1_1_3.jpg?t=1445521378698

c:

Opublikowano

A cenowo?

EDIT

Widzę, że mają dość tanio. Interesuję mnie coś takiego -> http://www.pullandbear.com/pl/pl/dla-niego/d%C5%BCinsy/jeansy-super-skinny-fit-black-c29511p6037645.htmlniby bardzo wąskie, ale ja tam jestem taki chudy, że będą jak "dresy".  xD Ktoś coś może powiedzieć o jakości?

wtrącę się jeszcze - tak, zapomniałem p&b

również polecam, cenowo jest podobnie jak to w sieciówkach z reguły do 150zł masz fajne spodnie, a jakościowo nienajgorsze, zwłaszcza jeansy - bardzo, bardzo dobre

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...